Croatian(HR)English (United Kingdom)
Home Donacije - gesta za ples Korporativne donacije
Print
There are no translations available.


Zagrebački plesni centar, Ilica 10
Partnerstvo s Tjednom suvremenog plesa kao i sa Zagrebačkim plesnim Centrom može pomoći i Vašoj organizaciji da ostvari ciljeve vezane uz brending kao i javni imidž.

Vaša potpora naših aktivnosti omogućit će ne samo hrvatskim umjetnicima da stvaraju, već će poduprijeti napore naše organizacije da proširimo suradnju sa školama, dopremo do nove publike, uključimo šire slojeve (umirovljenike, osobe s invaliditetom, nezaposlene, mlade) u naše raznolike programe te ćete tako i vi afirmirati ulogu vaše organizacije unutar konteksta šire društvene zajednice.

Ujedno ćete biti dio značajnog kruga naših partnera a koji uključuju: Ministarstvo kulture RH, Grad Zagreb, Grad Rijeka, Grad Karlovac, strana veleposlanstva i strane kulturne centre koji djeluju u Hrvatskoj a koji prate i podupiru naš rad (npr. Veleposlanstvo Države Izrael, Veleposlanstvo Kraljevine Nizozemske, British Council, Talijanski kulturni centar, Austrijski Forum, Kanadska Ambasada…)


Brending:

 • Mogućnosti koje pružamo u području brendinga, gostoprimstva, evenata, te mogućnost da se Vaši uposlenici upoznaju s plesom ili da postanu našu stručni volonteri su višestruke.
 • Tjedan suvremenog plesa, kao i Zagrebački plesni centar nude nekoliko atraktivnih mogućnosti aktualnim i budućim sponzorima a koji mogu bitno koristiti u isticanju Vašeg Brenda putem naše publike kao i kroz medijsku pozornost.
 • Tijekom festivala Tjedan suvremenog plesa, bilježimo u prosjeku 5000 posjetitelja ( a ako radimo s dvoranama većeg kapaciteta ili u vanjskim prostorima i 10,000!) tijekom 7 do 10 dana održavanja festival; oko 40% publike predstave ima prilike gledati besplatno (volonteri, hrvatski plesači sudionici festival kao i njihovi suradnici, novinari, kritičari i predstavnici drugih medija, predstavnici ministarstva i financijera uključujući strana veleposlanstva itd).
 • Naša je publika raznovrsna: od mladih predškolskog uzrasta do umirovljenika; od profesionalnih umjetnika do osoba sa invaliditetom; od profesionalnih djelatnika do nezaposlenih; od hrvatskih državljana do građana susjednih država koji organizirano dolaze pogledati predstave koje organiziramo ili pak putem EU projekata sudjelovati u akcijama koje sprovodimo (Austrija, Slovenija, Italija, Mađarska, Srbija).
 • Tijekom festivala u prosjeku se generira 250 članaka objavljenih u tiskanim medijima na području Hrvatske, te se informacije također objavljuju na više desetaka portal uključujući I stručne portale, a prate nas i mediji susjednih zemalja (Srbija, Bosna i Hercegovina, Slovenija) pa i međunarodno.
 • Festival prati nacionalna televizija uz ostale postaje (RTL, TV NOVA) kroz prosječno tridesetak zasebnih objava i reportaža, a također nas redovno prati i Slovenska televizija. Festival prate nacionalne i ostale radio postaje (HR, Obiteljski Radio, Radio 101, Narodni, itd).


Specifične mogućnosti angažmana:

Festival i Zagrebački plesni centar rado će surađivati s Vašom organizacijom/ korporacijom/firmom kako bi se osmislio idealni partnerski odnos koji će biti od obostrane koristiti te od posebnog interesa za vaše djelatnike:
Neki oblici koji bi bili od interesa za vaše djelatnike:

 • ulaznice za predstave
 • susreti s umjetnicima
 • mogućnost organizacije posebnih posjeta studijima Zagrebačkog plesnog centra kako bi se djelatnici upoznali s kreativnim procesima kroz privatnu prezentaciju rada i razgovor s umjetnicima
 • mogućnost da Vaša organizacija pozove goste na ovakve susrete
 • mogućnost da u Vašim prostorima za vaše goste i djelatnike tijekom godine organiziramo plesna druženja, rekreativno-kreativne radionice, kratke plesne akcije tijekom pauzi za ručak (npr. kraća predstava, kratka poduka plesa) a što je dokazana praksa u izgradnji efektivnijih radnih timova!
 • Mogućnost privatnih evenata u prostoru Zagrebačkog plesnog centra (ljetna terasa, galerija, studio).

Brendiranje i marketing:

 • logo na tiskanim, digitalnim i internet materijalima
 • integriranje vaše organizacije kroz ekstenzivnu medijsku strategiju koja može uključivati uvrštenje u festivalsku programsku knjižicu, letke, plakat uvrštenje u mjesečni program Zagrebačkog plesnog centra, placate, letke, razglednice itd.
 • mogućnost elektronskih bannera (na internet stranicama, facebook i slično)
 • brendiranje unutar prostora Zagrebačkog plesnog centra, kao i u dvorištu centra.
 • odašiljanje elektronskih letaka vaše kompanije na elektronsku listu koja uključuje preko 2000 email kontakata, te zahvale na facebook, preko 1000 pretplatnika i s preko 60,000 dosega, te internet stranice s preko 10,000 jedinstvenih posjeta.
 • mogućnost imenovanja programskih dijelova


Dodatni društveni angažman:

 • Vaši će uposlenici imati prilike da se uključe u rad Festivala Tjedan suvremenog plesa ( najveći plesni festival u Hrvatskoj i jedan od najvećih u regiji) ili u aktivnostima ZPC-a kao volonteri
 • Vašu će organizaciju šira zajednica prepoznati kao bitnog čimbenika uspjeha Festivala i Zagrebačkog plesnog centra te ćemo o vašoj potpori redovito obavještavati sve naše ostale parterne i suradnike a u koje uključujemo: Ministarstvo kulture RH, Gradove partnere (Zagreb, Rijeka, Karlovac, Split...), sve umjetnike s kojima radimo tijekom godine diljem Hrvatske i u inozemstvu, veleposlanstva koja djeluju u Hrvatskoj kao i strane kulturne centre, strane plesne i kulturne organizacije s kojima surađujemo, Partnere EU projekata, škole i fakultete s kojima surađujemo vezano uz pojedine akcije i projekte

Ovaj popis svakako nije konačan, a razina prostora brendinga ovisi o razini Vaše potpore. Vjerujemo da ćemo kroz dijalog lako osmisliti idealni način suradnje koja će omogućiti daljnji, dinamični razvoj suvremenog plesa u Hrvatskoj. Pitajte nas kako!

Pridružite nam se danas!

Za daljnje informacije kontaktirajte molimo Vas producenta Ivana Mrđena na e-mail: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it

Active projects:

MAPAZ - Moving Academy for Performing Arts - Zagreb
Tjedan suvremenog plesa
Putevi plesa
Moving Beyond Inclusion
360° - Building Strategies for Communication in Contemporary Dance