Croatian(HR)English (United Kingdom)
Ispis

Akademija za suvremeni ples P.A.R.T.S. sa sjedištem u Belgiji, održat će audiciju u Beogradu za nastupajuću akademsku godinu 2016-2019.
U ovoj instituciji tokom dvadesetogodišnjeg neprekidnog rada obrazovano je više od 400 stotine plesača i koreografa pod rukovođenjem najznačajnijih umjetnika svjetske plesne scene, među kojima i Anne Teresa De Keersmaeker (kompanija Rosas).

Ovogodišnja audicija koju organiziraju Stanica servis za savremeni ples i Institut za umetničku igru u Beogradu, održat će se 27. veljače ove godine u prostorijama Instituta za umetničku igru u Beogradu, u ulici Bulevar vojvode Mišića 43.

P.A.R.T.S. je 2013. godine uvrstio i Beograd među gradove u kojima organizira svoje audicije za predstojeću akademsku godinu i na taj način pruža mogućnost mladim plesačima da se u svojoj zemlji prijave za Konkurs ove prestižne institucije, navodi Marija Cvetković iz Stanice servisa za savremeni ples. Ovogodišnja audicija održava se u Institutu za umetničku igru jer on jedini pruža uslove za zadovoljavanje strogih propozicija i standarda ove akademije. Tokom prošle audicije P.A.R.T.S. stipendiju je dobio Lav Crnčević učenik Baletske škole Lujo Davičo.

Detaljne informacije možete dobiti na www.parts.be ili pozivom na +381/ 11 41 40 420.

Aktivni projekti:

MAPAZ - Moving Academy for Performing Arts - Zagreb
Tjedan suvremenog plesa
Putevi plesa
Moving Beyond Inclusion
360° - Building Strategies for Communication in Contemporary Dance